Diskuze o prstenu

Leila White - luxusní zásnubní prsten

Úžasný zásnubní prsten z bílého zlata zdobený pěti zirkony. Tento krásný prsten v elegantním moderním designu je zdobený různě velkými zirkony či brilianty zasazené do zlaté linie prstenu. Největší kámen je veliký 2,75 mm, dále jsou zde dva zirkony o průměru 1,4 mm a 1,2 mm. Jedinečný zásnubní prsten, který vaši milou oslní. Doporučujeme.

Základní charakteristika prstenu

1. Certifikát pravosti kamene?
  2. Elegantní krabička ZDARMA?
  3. Doprava ZDARMA?
  4. Dostupnost 4 týdny ?
  5. Platba předem: Záloha 1000 Kč?
Cena od
3125 Kč Detail
Celkem hodnoceno 17×

93%
Tomáš D. 5 16.5.2012
Velmi krásný prsten a můžu jen doporučit. Reakce snoubenky byla velmi pozitivní!
Oldřich Šrubař 2 27.4.2012
Jsem docela zklamaný :-( V první objednávce přišel prsten s vadou ( "mastný" flek na vnější straně prstenu, který nešel vyčistit) tudíž reklamace, ke které jsem mou chybnou výběru špatné velikosti chtěl přidat zmenšení o 2 velikosti. U tohoto prstenu to bohužel ale nelze. Takže následovala výměna za jiný kus, který byl skladem ve velikosti, kterou jsem potřeboval. Tímto krokem jsem musel zaplatit ještě 354 kč navíc jakože je to výměna, přičemž jsem nechával velikost 53 která má větší hodnotu než 51. A po kontrole nového prstenu velikosti 51 jsem ještě více zklamán. Jde dost vidět spoj prstenu a na některých místech jsou viditelné vady při zpracování. Reklamaci znovu už řešit nebudu, protože to by byly zase další vyhozené peníze a další čekání. Tímto jsem se aspon použil, že prsteny už přes net nikdy kupovat nebudu. A trochu mi vadí, že reklamace nejdou řešit přes vaše kamenné prodejny.
Nicméně i tak děkuji za vyřízení všech požadavků.
Lukáš F. 4 22.3.2012
Od objednvky až po doručení... všechno v pořádku :)
Karel Bělunek 5 3.10.2011
Prsten dorazil v terminu, vypada presne jako na fotografii, neni co vytknout.
Pritelce se libi.
Lukáš Jašek 0 2.10.2011
Tento zasnubní prsten jsem koupil přítelkyni a její reakce byla nepopsatelná, tento kus prstýnku je opravdu vkusný a myslím si, že to pro mě byla dobrá volba. Opravdu všem doporučuji. Lukáš OSTRAVA !!!
Magda Poláchová, Alpine Bau CZ s.r.o. 5 11.7.2011
Dobrý den, jsem moc spokojená jak se zbožím, tak s velmi milouckomunikací a ochotou pomoci. Děkuji a všem moc ráda doporučuji. Poláchová
Lukáš Košař 5 11.5.2011
Prsten je opravdu krasný jako na obráku,lhůta na jeho výrobu a dodání nestihla ani doběhnout a prsten jsem měl doma.Můžu jen doporučit pro zájemce.
Josef Talich 5 23.3.2011
Je opravdu velmi hezký, mohu doporučit.
Libor Holeček 5 26.1.2011
Jednoduchý a přitom krásný prsten. Své volby určitě nelituji. Já i partnerka jsme spokojeni, takže díky.
Tomáš Blaha 5 16.1.2011
Nádherný prsten, který mé snoubence udělal velkou radost.
Martin Veleba 5 21.12.2010
Miroslav Jány 4 15.12.2010
Tomáš Nahodil 5 12.11.2010
Martin Repka 5 7.9.2010
Ondřej T o r n 4 7.9.2010
Pavel Tamáš 5 7.9.2010
Zkusenost je jedine dobra. Prsten je krasny za velice priznivou cenu.
Jakub Vašíček 5 6.9.2010
Nový příspěvek
Nehodnotit
3
1
4
2
5
Kontrolní kód

Odeslat

Vyzkoušejte naše další obchody ...
Značkový-Šperk.cz Znackovy-sperk.cz - originální šperky světových značek
Zlatý-Šperk.cz Zlaty-sperk.cz - šperky z bílého a žlutého zlata

Zásnubní prsteny – jak na zasnoubení Dříve patřily zásnuby k velkým rodinným oslavám, které měly svá pravidla. Dnes se od této tradice upouští. I tak je zasnoubení velký krok a většinou se od mužů očekává nějaká romantika. Nejdůležitější je pak vybrat zásnubní prstýnek. Nejčastěji se volí zásnubní prsten ze zlata. Takové šperky ze zlata nemusí být jen ze žlutého, ale naopak i z velmi módního bílého zlata, navíc ozdobené bílým kamenem. Podle finančních možností můžete pro zásnubní prsten vybrat zirkon či briliant. Asi nejsložitější je zjistit velikost prstene. Můžete si půjčit přítelčin prstýnek a změřit jej v klenotnictví nebo se zeptat kamarádky. I když se většina mužů snaží, velikost pak nesedí. Pokud vybíráte zásnubní prsten z našich skladových modelů, pak vám prsten jednoduše vyměníme za konečnou velikost. U šperků na zakázku je pak většinou možné zvětšení či zmenšení prstene. Zásnubní prsten je také potřeba darovat v hezké dárkové krabičce. Proto od nás dostanete semišovou krabičku zdarma nebo můžete vybírat i z luxusních dárkových krabiček v nabídce. Pokud už máte k zásnubám vše nachystané, ale nevíte jak na ně, přečtěte si některé tipy v našem magazínu.

Snubní prsteny – symbol manželství Již ve středověkém Egyptě se používaly snubní prsteny. Teprve ale až v 9. století našeho letopočtu, vyhlásil tehdejší papež snubní prsteny jako povinnou součást svatebního obřadu . Tato hezká tradice, kdy prsteny symbolizují pouto mezi dvěma lidmi, se udržela až do současnosti. Teprve od 20. století nosí snubní prsten muž i žena. Snubní prsteny jsou rozšířeny po celém křesťanském světě a zejména v Evropě neodmyslitelně patří k manželství. Zaujaly nás výrazy používané v jednotlivých zemích a vybrali jsme pro Vás ty nej spojení pro snubní prsteny v cizích jazycích: albánsky unaza martese, finky je to na zlomení jazyka, ale vihkisormukset má své kouzlo, chorvatština je velmi blízká češtině vjenčano prstenje, Trauringe a Eheringe je v němčině a zní trochu stroze stejně jako výraz pro zásnubní prsteny Verlobungsringe, portugalsky zní snubní prstýnky velmi romanticky anéis de noivado a švédsky výraz förlovningsringar by mohl sloužit k trénování paměti.Snubní prsten se nosí na prsteníčku levé ruky, kde je blíže srdce. Velmi často chtějí snoubenci zosobnit své svatební prsteny, a proto do nich nechávají vyrýt svá jména či datum svatby. Nevěsta pak nosí prsten se jménem manžela a naopak.