Diskuze o prstenu

Smart stone - snubní prsteny z chirurgické oceli

Luxusní snubní prsteny z chirurgické oceli mají lesklý povrch a dvě tenké ryté linie po celém obvodu prstenu. Dámský snubák je osazený třemi zirkony. Prostřední kámen je největší (2,5 mm) a dva krajní jsou menší (1,5 mm). Snubní prsteny vypadají velmi luxusně a jejich moderní design je nadčasový. Prsteny mají šíři 7 mm a sílu 1,8 mm.

Základní charakteristika prstenu

1. Volitelný font písma rytiny?
  2. Elegantní krabička ZDARMA?
  3. Doprava ZDARMA?
  4. Dostupnost 2 dny ?
Cena od
1690 Kč (cena je za oba prsteny ve zvolené velikosti) Detail
Celkem hodnoceno 36×

94%
Miloš K. 5 26.4.2012
Prsteny jsou krásné, pánský je lépe o číslo větší. Měřili jsme si prsty kroužky v klenotnictví, partnerce prsten byl, pro mne byl těsný. Bohužel už byl s rytinou, nicméně ze strany e-shopu mi byla nabídnuta velkorysá sleva na nový. Takže spokojenost!
Petr M. 5 16.4.2012
nádherné,jen si člověk musí zvyknout na to, že jsou tak široké
Marie V. 5 31.3.2012
Skvělej a rychlej nákup...jeden z prstýnků byl větší, špatně změřeno a dokonalá a rychlá výměna. Paráda, obchůdek vřele doporučuji a prstýnky jsou hezčí než na obrázku ;-)
Eva S. 0 23.2.2012
Krásné prstýnky, příjemné a rychlé vyřízení objednávky, dodávka přesně v dohodnutém termínu i čase.... Rozhodně doporučuji, jen pozor na výběr velikosti - z vlastní zkušenosti radím odzkoušet někde v klenotnictví na reálném prstýnku.
Jan Čiscoň 5 15.2.2012
Prsteny vypadají nádherně. I nechané rytiny jsou v pořádku. Velikosti jsou ideální. Děkuji
David K. 4 18.12.2011
Prstýnky jsou ve skutečnosti ještě hezčí než na webu, velikost mé nastávající odpovídá, já bych snesl prstýnek o číslo větší. Co prstýnky vydrží se teprve pozná. Rytina by mohla být o něco silnější
Snubni-prsten.cz 0 5.12.2011
Venuše Urbanová-(Šafránková)Tak pro všechny nevěřící,,Tomáše"-kteří nevěřili, že jsem to opravdu psala já-zákaznice..Objednali jsme si prstýnky s dostatečným předstihem a byli jsme nadšeni jejich estetičností.Bohužel ani ne měsíc po svatbě, již nemůžu sdílet předchozí nadšení, jelikož mi někde vypadl, zřejmě špatně přilepený prostřední kamínek.Takže příště bych volila prsteny bez kamenů.Ale jinak musím napsat, že přístup firmy byl od odeslání objednávky skvělý.Takže doporučuji-ale vybírejte s rozvahou.
Dobrý den,
paní Šafránková mrzí mě, že Vám kamínek vypadnul, vyjímečně se to stane. Pošlete nám prsten k reklamaci. Neshledáme-li nějaké mechanické poškození dáme Vám nový prsten.

S přáním hezkého dne.

Martin Kubíček - Snubni-prsten.cz
Venuše Urbanová-(Šafránková) 0 5.12.2011
Tak pro všechny nevěřící,,Tomáše"-kteří nevěřili, že jsem to opravdu psala já-zákaznice..Objednali jsme si prstýnky s dostatečným předstihem a byli jsme nadšeni jejich estetičností.Bohužel ani ne měsíc po svatbě, již nemůžu sdílet předchozí nadšení, jelikož mi někde vypadl, zřejmě špatně přilepený prostřední kamínek.Takže příště bych volila prsteny bez kamenů.Ale jinak musím napsat, že přístup firmy byl od odeslání objednávky skvělý.Takže doporučuji-ale vybírejte s rozvahou.
Michal Směja 4 20.9.2011
Prstýnky jsou vzhledově velmi pěkné. Působí modernim a nenásilným dojmem. Jako nevýhodu vidím jejich lesklý povrch, který bude v náchylný ke škrábancům, které půjdou vidět.
Zdeňka Davidová eko ESO, spol. s r.o. 5 20.9.2011
Milá komunikace, super jednání, bleskurychlé doručení. DÍKY MOC ZA KRÁSNÉ PRSTÝNKY. A jak už jiní psali, jsou krásnější ve skutečnosti. PS: jen to rytí je nějaké jemné, že ani není vidět...asi jsem čekala něco jiného, ale V CELKOVÉM POJETÍ JE TO NA 1ničku
Michal Rožek 5 14.9.2011
Prstýnky došli rychle do 3 dnů. Vše bez problémů. Jsou krásné. Jestě pěknější něz na obrázku. Doporučuji.
Radisek 5 24.8.2011
Prstýnky jsou ve skutečnosti mnohem hezčí než na obrázku, jsou nádherně lesklé a na ruce vypadají skvěle. Jestli ještě někdo váhá, tak rozhodně nemá důvod. Nejsou tak silné jako ty co koupíte v obchodech a opravdu na prstu sedí tak, že i když nejste zvyklí, už po chvíli ani nevíte, že ho máte. S velikostí jsme také neměli vůbec žádný problém, podle návodu, který zde najdete je to hračka. A jestli je někdo shání na poslední chvíli jako jsme to měli my, tak věřte, že do dvou dnů je opravdu máte doma. Jsme s nimi velice spokojeni a stejně tak i s obchodem.
Ondřej Birkáš 5 1.7.2011
Objednávali jsme prsteny s rytinou. Odpoledne jsem odeslal objednávku, večer jsem odeslal platbu-zálohu, druhý den dopoledne mi přišel e-mail, že prsteny byly odeslány a vážně druhý den dorazily :-)

Mám přesnou velikost a prstýnek sedí na prstu jako na míru, takže ho nelze ztratit a navíc si na něj velmi rychle zvyknete:-) Ovšem i nandavat ho musím s "mýdlem", takže i já doporučuji o velikost větší než jste si změřili kroužkem (například ve zlatnictví) - zcela vážně , je to určitě o dost pohodlnější.
Lesklý povrch je opravdu luxusní a oproti jiným prstenům na ruce krásně "září do světa a volá po pozornosti" ... bohužel jsem si ho hned první den nošení poškrábal - mimo jiné o kliku dveří, tak aby s tím aktivnější majitelé počítali.
Ještě bych chtěl podotknout, že rýhy po obvodu nejsou tak výrazné a ani daleko od sebe jak se na fotce jeví, takže prsten je hezčí a přirozenější než zde na ilustračním(!) obrázku.
Spokojenost, můžu doporučit a příště zase objednávám od Vás.
Linda Ungerová 5 28.6.2011
Petra Jůzová 0 6.6.2011
Dobrý den,
moc se nám líbí tyto snubní prstýnky, ale potřebovaly by jsme pánskou velikost 69-70, nebudete ji mít náhodou do poloviny srpna na skladě. Svatbu máme 3.9.
Děkuji za odpověď Jůzová
Hana Poštulková 5 1.6.2011
Snubní prsteny jsou moc hezké, příjemné na ruce, líbí se nám ve skutečnosti ještě více než tady na obrázku. Celkově jsme byli velice spokojeni s nákupem, rychlostí dodání a veškerým servisem. Určitě bychom doporučili nákup ostatním zákazníkům.

Hanka a Petr
Hedvika Janoušková 4 4.5.2011
Krásný vzhled,
Roman Klouček 5 13.4.2011
Prstýnky jsou krásné! Příjemně nás překvapilo, že nejsou tak "tlusté" jako v obchodech- to kolikrát i vadilo na ruce. Tyto jsou na prstě příjemné.
Jednání shopu je ukázkové, jakékoliv dotazy emailem byly velmi rychle zodpovězeny, a ve všem nám vyšli vstříc.
Teď jsme prstýnky ještě poslali zpět na dodatečné vyrytí data a jmen - nejdřív jsme si chtěli zkusit velikost :-)
Díky
Nikol Kyselá 5 4.4.2011
Prstýnky dnes dorazily,jsou moc hezké..:-),100% spokojenost i za komunikaci a ochotu!!!!
Martin Kubíček 0 22.3.2011
Marek Nový
Venuše ŠafránkováObjednali jsme si tyto prstýnky opravdu s velkým předstihem(onen den je až v listopadu),ale vůbec nelitujeme.Jsou opravdu luxusní a na první dojem jsou srovnatelné s prsteny z bílého zlata. S tím rozdílem, že tyto pořídíte opravdu za skvělou cenu. Doporučuji všem.Vendy
Nedůvěryhodný web, není adresa a příspěvky jsou si velice podobné, zřejmě je píše jeden člověk... nic bych zde nekoupil. Navíc není zde informace, že ocelové snubní prsteny jsou za 2-3 roky k vyhození, protože se většinou nedají upravovat/zvětšovat, zmenšovat./
Dobrý den,
mrzí nás Vaše nespokojenost nicméně nemyslím, že je oprávněná, vzhledem k tomu, že jste našich služeb ještě nevyužil... Pokud se tedy nejedná o popíchnutí od konkurence, tak vězte, že příspěvky samozřejmě píší skuteční zákazníci, kteří jsou 14 dní po odeslání zásilky automatickým emailem požádáni o hodnocení.
Kontaktní informace včetně adresy je v sekci kontakty vpravo dole, kterou jste asi přehlédnul.
Co se týká úpravy velikostí ocelových prstenů tak opravdu není možná, nicméně nevidím důvod prsteny vyhazovat. Při dobře zvolené velikosti (u oceli nejlépe o číslo větší) Vám prsteny budou po mnoho let.

S přáním hezkého dne.

Martin Kubíček
Snubni-prsten.cz
Marek Nový 0 22.3.2011
Venuše ŠafránkováObjednali jsme si tyto prstýnky opravdu s velkým předstihem(onen den je až v listopadu),ale vůbec nelitujeme.Jsou opravdu luxusní a na první dojem jsou srovnatelné s prsteny z bílého zlata. S tím rozdílem, že tyto pořídíte opravdu za skvělou cenu. Doporučuji všem.Vendy
Nedůvěryhodný web, není adresa a příspěvky jsou si velice podobné, zřejmě je píše jeden člověk... nic bych zde nekoupil. Navíc není zde informace, že ocelové snubní prsteny jsou za 2-3 roky k vyhození, protože se většinou nedají upravovat/zvětšovat, zmenšovat./
Venuše Šafránková 0 22.3.2011
Objednali jsme si tyto prstýnky opravdu s velkým předstihem(onen den je až v listopadu),ale vůbec nelitujeme.Jsou opravdu luxusní a na první dojem jsou srovnatelné s prsteny z bílého zlata. S tím rozdílem, že tyto pořídíte opravdu za skvělou cenu. Doporučuji všem.Vendy
Klára Černošková 5 9.2.2011
David Fidler 4 31.1.2011
Michaela Pastrňáková 5 28.1.2011
Rytina nejde sice na dámském prstýnku kvůli malému obvodu moc vidět, ale i přesto jsem velmi spokojená, prstýnky jsou krásné a za velmi dobrou cenu. Můžu jedině doporučit...
Lucie Kořínková 5 13.1.2011
Skvělé prstýnky, jsou pořád lesklé a všem se moc líbí :-)
Petra Zbořilová 5 15.11.2010
Snubni-prsten.cz 5 8.9.2010
Simona HeitzerováJsou na pohled nádherné,ale ty kamínky brzy vypadnou,už teď se mi kývou.
dobry den, poslete nam prosim prstynky k reklamaci, kaminky se uvolnuji jen vyjimecne, vymenime vam prstynky za nove. Martin Kubíček
Petra Hendrichová 5 7.9.2010
Nádhera
Simona Heitzerová 1 7.9.2010
Jsou na pohled nádherné,ale ty kamínky brzy vypadnou,už teď se mi kývou.
Kateřina Svozilová 4 7.9.2010
I přes kladně vyřízenou reklamaci, jsem s výrobkem velmi spokojena. Obchod proběhl tak jak měl. Komunikace byla také v pořádku. Takže spokojenost.
Mirka Cárachová 5 6.9.2010
Prstýnky stále vypadají jako v první den:)
Petra Plachá 5 6.9.2010
Krásné a luxusní
Martin Hrneček 5 6.9.2010
Monika Veselá 5 6.9.2010
vynikající design i kvalita za rozumnou cenu, na ruce nepřekáží, je krásně hladký a příjemný
Lada Holmanová 5 6.9.2010
Super prstýnky, brzy budeme slavit výročí svatby a prstýnky jsou pořád krásné a lesklé:-)
Nový příspěvek
Nehodnotit
3
1
4
2
5
Kontrolní kód

Odeslat

Vyzkoušejte naše další obchody ...
Značkový-Šperk.cz Znackovy-sperk.cz - originální šperky světových značek
Zlatý-Šperk.cz Zlaty-sperk.cz - šperky z bílého a žlutého zlata

Zásnubní prsteny – jak na zasnoubení Dříve patřily zásnuby k velkým rodinným oslavám, které měly svá pravidla. Dnes se od této tradice upouští. I tak je zasnoubení velký krok a většinou se od mužů očekává nějaká romantika. Nejdůležitější je pak vybrat zásnubní prstýnek. Nejčastěji se volí zásnubní prsten ze zlata. Takové šperky ze zlata nemusí být jen ze žlutého, ale naopak i z velmi módního bílého zlata, navíc ozdobené bílým kamenem. Podle finančních možností můžete pro zásnubní prsten vybrat zirkon či briliant. Asi nejsložitější je zjistit velikost prstene. Můžete si půjčit přítelčin prstýnek a změřit jej v klenotnictví nebo se zeptat kamarádky. I když se většina mužů snaží, velikost pak nesedí. Pokud vybíráte zásnubní prsten z našich skladových modelů, pak vám prsten jednoduše vyměníme za konečnou velikost. U šperků na zakázku je pak většinou možné zvětšení či zmenšení prstene. Zásnubní prsten je také potřeba darovat v hezké dárkové krabičce. Proto od nás dostanete semišovou krabičku zdarma nebo můžete vybírat i z luxusních dárkových krabiček v nabídce. Pokud už máte k zásnubám vše nachystané, ale nevíte jak na ně, přečtěte si některé tipy v našem magazínu.

Snubní prsteny – symbol manželství Již ve středověkém Egyptě se používaly snubní prsteny. Teprve ale až v 9. století našeho letopočtu, vyhlásil tehdejší papež snubní prsteny jako povinnou součást svatebního obřadu . Tato hezká tradice, kdy prsteny symbolizují pouto mezi dvěma lidmi, se udržela až do současnosti. Teprve od 20. století nosí snubní prsten muž i žena. Snubní prsteny jsou rozšířeny po celém křesťanském světě a zejména v Evropě neodmyslitelně patří k manželství. Zaujaly nás výrazy používané v jednotlivých zemích a vybrali jsme pro Vás ty nej spojení pro snubní prsteny v cizích jazycích: albánsky unaza martese, finky je to na zlomení jazyka, ale vihkisormukset má své kouzlo, chorvatština je velmi blízká češtině vjenčano prstenje, Trauringe a Eheringe je v němčině a zní trochu stroze stejně jako výraz pro zásnubní prsteny Verlobungsringe, portugalsky zní snubní prstýnky velmi romanticky anéis de noivado a švédsky výraz förlovningsringar by mohl sloužit k trénování paměti.Snubní prsten se nosí na prsteníčku levé ruky, kde je blíže srdce. Velmi často chtějí snoubenci zosobnit své svatební prsteny, a proto do nich nechávají vyrýt svá jména či datum svatby. Nevěsta pak nosí prsten se jménem manžela a naopak.