Diskuze o prstenu

Ranger ring - ocelové snubní prsteny

Krásné snubní prsteny z chirurgické oceli jsou perfektního provedení a jedinečného designu. Prsteny mají lehce matovaný povrch a prostřední část je zdobená propleteným copem. Šíře prstenů je 6 mm a síla 2 mm. Jedná se o úžasné snubáky pro moderní páry s jedinečným vkusem. Doporučujeme.

Základní charakteristika prstenu

1. Volitelný font písma rytiny?
  2. Elegantní krabička ZDARMA?
  3. Doprava ZDARMA?
  4. Dostupnost 2 dny ?
Cena od
1590 Kč (cena je za oba prsteny ve zvolené velikosti) Detail
Celkem hodnoceno 35×

92%
Petra Bartová (Svatební salon Eden s.r.o.) 5 7.5.2012
Lucie S. 5 2.5.2012
Prstýnky jsou krásné, ve skutečnosti hezčí než na obrázku, takže jsme velice spokojeni:-)
Kaca 5 24.4.2012
Naprostá spokojenost jak s rychlostí dodání, tak s prsteny - sedí bezvadně a jsou snad ještě hezčí než na fotce. Jen mě překvapilo, že se copánek uvnitř otáčí, ale je to tak snad ještě zajímavější:).
Ivana S. 5 26.3.2012
Naprostá spokojenost se zbožím, tak i s rychlostí dodání.
Jiří C. 4 19.1.2012
Ivana Zelená 4 1.11.2011
Ve skutečnosti vypadají lépe než na obrázku,v e skutečnosti jsou jemnější. .
Škoda,že nemáte velikosti po jednom.Máte jen sudé vel..
Lucie Šilhánková 5 31.10.2011
prstýnky sou moc pěkné a i krásně sedí na prstu...velká spokojenost :-)
Petra Procházková 5 14.10.2011
Perfektní zbožíčko,skvěle sedí a opravdu mooooc krásný!!!!!!!!!!!Komunikace skvělá a bleskové dodání,opravdu SPOKOJENOST NADEVŠE!!!!!!!!!!!Děkuji
Zbyněk Pavelek 4 23.8.2011
Prsteny jsou krásné a sedí perfektně. Komunikace s prodejcem pro výměnu velikosti byla taký výborná. Děkujeme Zbyněk a Karin
Filip + Míša 5 3.6.2011
Za prstýnky moc děkujeme jsou perfektní :-) S vyřízením objednávky též žádný problém v pátek jsme objednali a v úterý už tu byly :-) s pozdravem F+ M doporučujeme :-)
Stanislava Šulcová 0 30.5.2011
S prstýnkama jsem byla naprosto spokojena,byli presne podle meho ocekavani....Dobre se nosi jsou moc hezke...
Andrea Fišerová 3 21.5.2011
Jsem spokojená s dodáním zboží, vše proběhlo bez chyby, prsteny nejsou propracovány na 100%, ale taktéž jsem spokojená. Cena odpovídá kvalitě.
Pavel Možíš 5 2.5.2011
Barbora Nedvědová 5 13.4.2011
Prstýnky jsou překrásné. Měla jsem strach, jestli nebudou moc mohutné nebo něco takového, ale jsem velmi mile překvapena. Už se nemůžeme dočkat svatby, abychom je mohli nosit. DOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A děkujeme!
Eva Pavlíková 5 31.3.2011
Jsme velice spokojeni s těmito prstýnky, rytina je provedena také podle našich představ a navíc krásně seděj na prstě. Nutno zmínit se také o téměř bleskovém zaslání. Vřele doporučuji.
hailé 0 17.12.2010
Ingrid KudrnováPrstýnky jsou krásné a originální, dobře se nosí, od svatby jsem ho z prstu ještě nesundala.
want you marry me, Inka?
Tereza Břendová 4 5.11.2010
Prstýnky jsou krásné a neotřelé, vřele doporučuji. Jenom střední ozdobná část je trošku užší, než jsem si představovala.
Petra Babická 5 28.10.2010
prsteny jsou nádherné!!!
Zpracování perfektní, super rychlé dodání......aspoň z prstýnků jsem nemusela mít před svatbou nervy :D
Děkujeme
Ondřej Novák 4 21.9.2010
E-shop naprosto v pořádku a jsem spokojen, vyřízení & dodání rychlé, jen u tohoto prstenu může pro někoho být problém to, že spojení vnitřního propletence je až moc vidět
Michaele Salamonova 5 10.9.2010
Velmi pěkné prsteny a hlavně kvalitní.Jsme moc spokojeni.
lenka trachtova 5 10.9.2010
jsou to krásné a nevšední prsteny. jenom spoj propletence by mohl být méně nápadný. přesto jsme moc spokojeni.
Petra Bártíková 4 8.9.2010
Markéta Škábová 4 8.9.2010
Miroslava Mikutová 5 8.9.2010
velmi kvalitní a krásný vzhled
Hana Bícová 5 7.9.2010
S produktem jsme velice spokojeni. Jsme rockově založená rodina,tudíž se tento produkt k nám hodí a máme ho rádi. Je to tvrdý a kvalitní materiál,který se téměř nikdy nepoškodí. Také dodávka zboží byla super rychlá-2dny. Děkujeme.
Dita Pálfiová 5 7.9.2010
Prsteny mně i manželovi skvěle padnou a jsou velice kvalitní. Jsme spokojeni.
Monika Pazderová 4 7.9.2010
Oba prsteny přišly včas v opravdu bezpečném balení a byly nepoškozené. Velikost odpovídala. Zvolili jsme ocelové snubní prsteny kvůli odolnosti, ceně a případné ztrátě (přece jenom ztráta prstenu do 1tis Kč je méně bolestná než ztráta mnohem dražších). Nečekali jsme, že tolik lidí nosí na rukou stejně jako my ocelové prstýnky. To se dozvídáme až nyní. Opravdu to není poznat na první pohled, že jsou ocelové.
Naděžda Šteflová 5 7.9.2010
V jednoduchosti je krása!
Tereza Skřipcová 5 7.9.2010
Prstýnky nás mile překvapili kvůli své decentnosti,na obrázku totiž vypadají dost robustně.
Petr Hříva 5 7.9.2010
Jana Konečná 3 6.9.2010
Spojení copánku uprostřed prstenu je znatelné. Nebyli jsme s provedením prstenu plně spokojeni. Majitel se však zachoval velice profesionálně a nechal nám vybrat jiné prsteny. Vybrali jsme si prsteny Tristan, které byly 100% a tudíž můžeme tento portál jenom doporučit.
Martin Dvořák 4 6.9.2010
Naprostá spokojenost, snad jen rytina uvnitř mohla být viditelnější
Zuzana Švaňhalová 5 6.9.2010
Denisa Šťastná 0 6.9.2010
Mohu jen chválit, super krásné a kvalitní zboží, velice promptní doručení,
všechno v pořádku, přesně dle přání...
Ještě jednou děkujeme a doporučujeme všem!

D&P Jánišovi
Ingrid Kudrnová 5 6.9.2010
Prstýnky jsou krásné a originální, dobře se nosí, od svatby jsem ho z prstu ještě nesundala.
Nový příspěvek
Nehodnotit
3
1
4
2
5
Kontrolní kód

Odeslat

Vyzkoušejte naše další obchody ...
Značkový-Šperk.cz Znackovy-sperk.cz - originální šperky světových značek
Zlatý-Šperk.cz Zlaty-sperk.cz - šperky z bílého a žlutého zlata

Zásnubní prsteny – jak na zasnoubení Dříve patřily zásnuby k velkým rodinným oslavám, které měly svá pravidla. Dnes se od této tradice upouští. I tak je zasnoubení velký krok a většinou se od mužů očekává nějaká romantika. Nejdůležitější je pak vybrat zásnubní prstýnek. Nejčastěji se volí zásnubní prsten ze zlata. Takové šperky ze zlata nemusí být jen ze žlutého, ale naopak i z velmi módního bílého zlata, navíc ozdobené bílým kamenem. Podle finančních možností můžete pro zásnubní prsten vybrat zirkon či briliant. Asi nejsložitější je zjistit velikost prstene. Můžete si půjčit přítelčin prstýnek a změřit jej v klenotnictví nebo se zeptat kamarádky. I když se většina mužů snaží, velikost pak nesedí. Pokud vybíráte zásnubní prsten z našich skladových modelů, pak vám prsten jednoduše vyměníme za konečnou velikost. U šperků na zakázku je pak většinou možné zvětšení či zmenšení prstene. Zásnubní prsten je také potřeba darovat v hezké dárkové krabičce. Proto od nás dostanete semišovou krabičku zdarma nebo můžete vybírat i z luxusních dárkových krabiček v nabídce. Pokud už máte k zásnubám vše nachystané, ale nevíte jak na ně, přečtěte si některé tipy v našem magazínu.

Snubní prsteny – symbol manželství Již ve středověkém Egyptě se používaly snubní prsteny. Teprve ale až v 9. století našeho letopočtu, vyhlásil tehdejší papež snubní prsteny jako povinnou součást svatebního obřadu . Tato hezká tradice, kdy prsteny symbolizují pouto mezi dvěma lidmi, se udržela až do současnosti. Teprve od 20. století nosí snubní prsten muž i žena. Snubní prsteny jsou rozšířeny po celém křesťanském světě a zejména v Evropě neodmyslitelně patří k manželství. Zaujaly nás výrazy používané v jednotlivých zemích a vybrali jsme pro Vás ty nej spojení pro snubní prsteny v cizích jazycích: albánsky unaza martese, finky je to na zlomení jazyka, ale vihkisormukset má své kouzlo, chorvatština je velmi blízká češtině vjenčano prstenje, Trauringe a Eheringe je v němčině a zní trochu stroze stejně jako výraz pro zásnubní prsteny Verlobungsringe, portugalsky zní snubní prstýnky velmi romanticky anéis de noivado a švédsky výraz förlovningsringar by mohl sloužit k trénování paměti.Snubní prsten se nosí na prsteníčku levé ruky, kde je blíže srdce. Velmi často chtějí snoubenci zosobnit své svatební prsteny, a proto do nich nechávají vyrýt svá jména či datum svatby. Nevěsta pak nosí prsten se jménem manžela a naopak.