Diskuze o prstenu

Rainbow - matované snubní prsteny z kombinovaného zlata

Hezké a elegantní prsteny o šíři 3,8 mm se skládají ze tří pruhů ze žlutého, bílého a červeného zlata. Povrch prstenů je matovaný a velmi pěkně působí rytí ve tvaru elipsy. Varianta snubního prstenu pro muže i ženu je stejná. Chcete‑li vícebarevné zlaté prsteny s matovaným povrchem, určitě se vám budou líbit.

Základní charakteristika prstenu

1. Volitelný font písma rytiny?
  2. Rytina na přání ZDARMA?
  3. Elegantní krabička ZDARMA?
  4. Doprava ZDARMA?
  5. Dostupnost 3-4 týdny ?
  6. Platba předem: Záloha 3000 Kč?
Cena od
8498 Kč (cena je za oba prsteny ve zvolené velikosti) Detail
Celkem hodnoceno 22×

100%
Lenka Feiglová 5 29.3.2012
Snubní prsteny jsou opravdu hezčí než na obrázku. Jsme s nimi velmi spokojeni a už se těšíme, až je budeme za tři týdny nosit. Všichni je určitě budou obdivovat.
Zuzana H. 0 8.3.2012
Prsteny nás velmi potěšily. Jsou hezčí než jsme očekávali.
Renáta E. 5 27.2.2012
Spolupráce velice dobrá prstýnky jsou krásné ,určitě doporučujem.Děkujeme
Jitka Blažková 5 28.1.2012
Prsteny jsou ve skutečnosti výrazně hezčí než na obrázku. Dělají nám radost:)
Hronkova Viera 5 11.1.2012
Dobrý den,jsem velice spokojena,snubní prstýnky jsou nádherné,perfektní komunikace a perfektně odvedená práce.100% doporučuji.
Jaroslav Hradecký 5 30.11.2011
Jsme velice spokojeni se zhotovenými prstýnky, předčily naše očekávání, jsou opravdu ještě krásnější než na fotografii. Ještě jednou děkujeme.
Renáta Štěpánová 5 23.11.2011
Prstýnky jsou ještě krásnější než ve skutečnosti, oběma nám udělaly ohromnou radost. Velice děkujeme za perfektní obchod a doporučujeme ostatním!!!
Petr Machač 5 22.11.2011
Vypadají nádherně, jsou mnohem hezčí v reálu jak na fotografii. Nevěsta je z nich moc nadšená. Váš obchod mě nezklamal. Děkuji.
Renáta Štěpánová 0 10.11.2011
Dnes nám byly prstýnky doručeny a málem jsme z nich osleply. Jsou naprosto jedinečné a ještě krásnější než na obrázku. Zásilka v naprostém pořádku, stanovené datum bylo dodrženo ještě s předstihem. Perfektně odvedená práce jak po stránce komunikece, tak samotných výrobků. Opravdu moc děkujeme a doporučujeme ostatním!!!
Romana Oplová 5 11.10.2011
Prstýnky jsou nádherné a předčily naše očekávání. Ve skutečnosti vypadají ještě lépe než zde na obrázku. Služby e-shopu hodnotíme na jedničku s hvězdičkou!
Jana Marešová 5 24.8.2011
Jana Majzlíková 5 17.8.2011
Oceňuji rychlé, vstřícné a profesionální vystupování. Prsteny jsou moc pěkné, předčí obrázek:o)
Věra Partlová 5 29.6.2011
Prsteny dorazily v pořádku dokonce o několik dní dříve, než bylo avizováno. Perfektní servis ohledně postupu objednávky a odeslání balíčku. Prsteny vypadají stejně jako na obrázku, ale ve skutečnosti jsou ještě hezčí...

Prodejce ze srdce doporučuji - kvalita, cena, sevis - prostě na jedničku.
Eva Dobiášová 0 20.6.2011
TOMAS PARAKPROTOZE JSEM PRACOVNE V ANGLII A CHYSTAME SVADBU NA ZARI TAK JSME KOUKALI PO PRSTENECH NA INTERNETU,KDYZ JSEM NARAZIL NA TYHLE NADHERNE KOUSKY,JSEM JISTZ ZE BUDOU ME
Ano jsou nadherne, padly nam do oka hned na prvni pohled. Verim, ze na ruce bude uzasny.
TOMAS PARAK 0 20.6.2011
PROTOZE JSEM PRACOVNE V ANGLII A CHYSTAME SVADBU NA ZARI TAK JSME KOUKALI PO PRSTENECH NA INTERNETU,KDYZ JSEM NARAZIL NA TYHLE NADHERNE KOUSKY,JSEM JISTZ ZE BUDOU ME
Věra a David 5 15.6.2011
Prsteny dorazily v pořádku dokonce o několik dní dříve, než bylo avizováno. Perfektní servis ohledně postupu objednávky a odeslání balíčku. Prsteny vypadají stejně jako na obrázku, ale ve skutečnosti jsou ještě hezčí...
Prodejce ze srdce doporučuji - kvalita, cena, sevis - prostě na jedničku.
Petra Taušková, Bc. 5 25.2.2011
Tyto Prsteny jsou naprosto úžasné, cena je taktéž fantastická (v jednom kamenném obchodě nám je nabízeli za 14.tisíc za jeden kus!!) takže nádhera, byli jsme mile překvapeni rychlostí výroby i doručení - netrvalo ani 3 týdny. Vše bylo přesně tak, jak jsme si objednali, krabička byla bezpečně zabalená proti poškození, rytiny perfektní - všem vřele doporučuji
Jitka Švábová 5 21.2.2011
I já jsem s prsteny velice spokojena. Jedním slovem - luxus, ani jsem nečekala, že budou tak krásné, sedí i velikost. Jsem z nich naprosto unešena.
Věra Rausová 5 18.2.2011
Mohu s čistým svědomím doporučit tuto firmu,našla jsem zde velký výběr prstenů a po objednání bylo vše korektní.Naše prsteny jsou luxusní,nádherné,precizně vyrobené.Dodací lhůta byla ještě kratší,než byla avizováno v informačníc e-mailech.Děkuji za takovou krásu.
Lucie Holatova 5 28.10.2010
Jsme moc spokojeni, a prstynky se hodne libi, tak jsme s vyberem moc radi.
Barbora Malinská 5 8.9.2010
Měla jsem strach nakupovat přes internet, ale teď už bych se nebála a se zbožím jsem naprosto spokojená, doporučuji.
Vendula Bílková 5 6.9.2010
Prsten je velice krásný. Každého hned zaujme, protože je složen z neobyčejné kombinace 3 druhů zlata. Všem doporučuji.
Nový příspěvek
Nehodnotit
3
1
4
2
5
Kontrolní kód

Odeslat

Vyzkoušejte naše další obchody ...
Značkový-Šperk.cz Znackovy-sperk.cz - originální šperky světových značek
Zlatý-Šperk.cz Zlaty-sperk.cz - šperky z bílého a žlutého zlata

Zásnubní prsteny – jak na zasnoubení Dříve patřily zásnuby k velkým rodinným oslavám, které měly svá pravidla. Dnes se od této tradice upouští. I tak je zasnoubení velký krok a většinou se od mužů očekává nějaká romantika. Nejdůležitější je pak vybrat zásnubní prstýnek. Nejčastěji se volí zásnubní prsten ze zlata. Takové šperky ze zlata nemusí být jen ze žlutého, ale naopak i z velmi módního bílého zlata, navíc ozdobené bílým kamenem. Podle finančních možností můžete pro zásnubní prsten vybrat zirkon či briliant. Asi nejsložitější je zjistit velikost prstene. Můžete si půjčit přítelčin prstýnek a změřit jej v klenotnictví nebo se zeptat kamarádky. I když se většina mužů snaží, velikost pak nesedí. Pokud vybíráte zásnubní prsten z našich skladových modelů, pak vám prsten jednoduše vyměníme za konečnou velikost. U šperků na zakázku je pak většinou možné zvětšení či zmenšení prstene. Zásnubní prsten je také potřeba darovat v hezké dárkové krabičce. Proto od nás dostanete semišovou krabičku zdarma nebo můžete vybírat i z luxusních dárkových krabiček v nabídce. Pokud už máte k zásnubám vše nachystané, ale nevíte jak na ně, přečtěte si některé tipy v našem magazínu.

Snubní prsteny – symbol manželství Již ve středověkém Egyptě se používaly snubní prsteny. Teprve ale až v 9. století našeho letopočtu, vyhlásil tehdejší papež snubní prsteny jako povinnou součást svatebního obřadu . Tato hezká tradice, kdy prsteny symbolizují pouto mezi dvěma lidmi, se udržela až do současnosti. Teprve od 20. století nosí snubní prsten muž i žena. Snubní prsteny jsou rozšířeny po celém křesťanském světě a zejména v Evropě neodmyslitelně patří k manželství. Zaujaly nás výrazy používané v jednotlivých zemích a vybrali jsme pro Vás ty nej spojení pro snubní prsteny v cizích jazycích: albánsky unaza martese, finky je to na zlomení jazyka, ale vihkisormukset má své kouzlo, chorvatština je velmi blízká češtině vjenčano prstenje, Trauringe a Eheringe je v němčině a zní trochu stroze stejně jako výraz pro zásnubní prsteny Verlobungsringe, portugalsky zní snubní prstýnky velmi romanticky anéis de noivado a švédsky výraz förlovningsringar by mohl sloužit k trénování paměti.Snubní prsten se nosí na prsteníčku levé ruky, kde je blíže srdce. Velmi často chtějí snoubenci zosobnit své svatební prsteny, a proto do nich nechávají vyrýt svá jména či datum svatby. Nevěsta pak nosí prsten se jménem manžela a naopak.