Diskuze o prstenu

Amanda Gold - moderní zásnubní prsten

Moderní zásnubní prsten ze žlutého zlata s hranatým kamenem. Elegantní prsten v moderním designu je zajímavý i kvalitním zirkonem ve tvaru čtverce (3x3 mm), který je netradičně posazený. Prsten má lesklý povrch. Má‑li být vaší nevěstou seběvědomá moderní žena, může být právě tento zásnubák ten pravý.

Základní charakteristika prstenu

1. Certifikát pravosti kamene?
  2. Elegantní krabička ZDARMA?
  3. Doprava ZDARMA?
  4. Dostupnost 4 týdny ?
  5. Platba předem: Záloha 2000 Kč?
Cena od
4522 Kč Detail
Celkem hodnoceno

20%
Veronika 0 10.3.2012
Martin KubíčekDobrý den,
paní S. mrzí mě, že cítíte zklamání, nicméně musím nás bránit. Z naší strany bylo vše splněno tak, jak mělo.
Vaše objednávka měla být zhotovena do 18.11. odeslali jsme Vám ji již 11.11. tj. o týden dříve než jsme při objednání avizovali.
Co se týká dotazu na úpravu velikosti, tak jste jej patrně poslala jinam, protože my jej neobdrželi, naopak tu od Vás máme nevyžádanou zprávu o nějaké tiskovce ČSSD (dohledal jsem veškerou poštu od Vás).
Co se týká úpravy velikosti či výměny prstenu, tak pokud je prsten nenošený, tak se to dá řešit, spojte se s námi.

Mrzí mě, že jste rozladěná, ale chyba opravdu není na naší straně. Na našich zákaznících nám záleží a snažíme se o rychlou komunikaci a řešení potíží. O spokojenosti našich zákazníků snad svědčí ty spousty pozitivních ohlasů.

Věřím, že situaci vyřešíme i k Vaší spokojenosti.

S přáním hezkého dne.

Martin Kubíček - Snubni-prsten.cz
Dobrýden, žádám o vymazání mých údajů, jsem plně invallidní a vozíčkářka a obtežují mne telefonáty a emaily, kdy si kontaktující dle jména a příjmení mého vyhledávají další na mne kontakty. Děkuji za pochopení a vymazáná mých veškerých kontaktních údajů. Přeji hlavně pevné zdraví V.S.
Martin Kubíček 0 25.11.2011
Dobrý den,
paní S. mrzí mě, že cítíte zklamání, nicméně musím nás bránit. Z naší strany bylo vše splněno tak, jak mělo.
Vaše objednávka měla být zhotovena do 18.11. odeslali jsme Vám ji již 11.11. tj. o týden dříve než jsme při objednání avizovali.
Co se týká dotazu na úpravu velikosti, tak jste jej patrně poslala jinam, protože my jej neobdrželi, naopak tu od Vás máme nevyžádanou zprávu o nějaké tiskovce ČSSD (dohledal jsem veškerou poštu od Vás).
Co se týká úpravy velikosti či výměny prstenu, tak pokud je prsten nenošený, tak se to dá řešit, spojte se s námi.

Mrzí mě, že jste rozladěná, ale chyba opravdu není na naší straně. Na našich zákaznících nám záleží a snažíme se o rychlou komunikaci a řešení potíží. O spokojenosti našich zákazníků snad svědčí ty spousty pozitivních ohlasů.

Věřím, že situaci vyřešíme i k Vaší spokojenosti.

S přáním hezkého dne.

Martin Kubíček - Snubni-prsten.cz
Veronika S. 1 25.11.2011
Dobrý den, hodnotit ano...

Prsten byl dodán velmi pozdě, posílala jsem e-mail, že je mi prsten malý a zda se dá poslat ke zvětšení a od té doby se mi nikdo neozval...tedy přesně paní Mg.Zuzana Zavadilová, ode dne 14.10.2011 , moje objednávka č.11001780. Přišla jsem tak jako plně invalidní s průkazem ZTP a vozíčkářka o 4.168,- Kč, protože nyní je mi prsten k ničemu.

Jste nepříjemní obchodnící, protože po mne jako tělesně postiženou vozíčkářku je to velká finanční újma a na takovéto obchodní jednání nejsem zvyklá...

Komunikuji s mnoha firmami a vždy vše bylo v pořádku a vše vpořádku došlo, kolikrát ještě mi volali, zda je vše skutečně v pořádku a zda jsem spokojena..
S Vámi rozhodně ne...a nejlepší je prodat a už se ani na výzvy neozvat, to razíte takové heslo, to jste obchodníci?
Je mi to skutečně líto a částka 4.168,- Kč je pro mne skutečně veliká částka z 10.tis.inva.důchodu! NIKOMU VÁS NEDOPORUČÍM...

Nový příspěvek
Nehodnotit
3
1
4
2
5
Kontrolní kód

Odeslat

Vyzkoušejte naše další obchody ...
Značkový-Šperk.cz Znackovy-sperk.cz - originální šperky světových značek
Zlatý-Šperk.cz Zlaty-sperk.cz - šperky z bílého a žlutého zlata

Zásnubní prsteny – jak na zasnoubení Dříve patřily zásnuby k velkým rodinným oslavám, které měly svá pravidla. Dnes se od této tradice upouští. I tak je zasnoubení velký krok a většinou se od mužů očekává nějaká romantika. Nejdůležitější je pak vybrat zásnubní prstýnek. Nejčastěji se volí zásnubní prsten ze zlata. Takové šperky ze zlata nemusí být jen ze žlutého, ale naopak i z velmi módního bílého zlata, navíc ozdobené bílým kamenem. Podle finančních možností můžete pro zásnubní prsten vybrat zirkon či briliant. Asi nejsložitější je zjistit velikost prstene. Můžete si půjčit přítelčin prstýnek a změřit jej v klenotnictví nebo se zeptat kamarádky. I když se většina mužů snaží, velikost pak nesedí. Pokud vybíráte zásnubní prsten z našich skladových modelů, pak vám prsten jednoduše vyměníme za konečnou velikost. U šperků na zakázku je pak většinou možné zvětšení či zmenšení prstene. Zásnubní prsten je také potřeba darovat v hezké dárkové krabičce. Proto od nás dostanete semišovou krabičku zdarma nebo můžete vybírat i z luxusních dárkových krabiček v nabídce. Pokud už máte k zásnubám vše nachystané, ale nevíte jak na ně, přečtěte si některé tipy v našem magazínu.

Snubní prsteny – symbol manželství Již ve středověkém Egyptě se používaly snubní prsteny. Teprve ale až v 9. století našeho letopočtu, vyhlásil tehdejší papež snubní prsteny jako povinnou součást svatebního obřadu . Tato hezká tradice, kdy prsteny symbolizují pouto mezi dvěma lidmi, se udržela až do současnosti. Teprve od 20. století nosí snubní prsten muž i žena. Snubní prsteny jsou rozšířeny po celém křesťanském světě a zejména v Evropě neodmyslitelně patří k manželství. Zaujaly nás výrazy používané v jednotlivých zemích a vybrali jsme pro Vás ty nej spojení pro snubní prsteny v cizích jazycích: albánsky unaza martese, finky je to na zlomení jazyka, ale vihkisormukset má své kouzlo, chorvatština je velmi blízká češtině vjenčano prstenje, Trauringe a Eheringe je v němčině a zní trochu stroze stejně jako výraz pro zásnubní prsteny Verlobungsringe, portugalsky zní snubní prstýnky velmi romanticky anéis de noivado a švédsky výraz förlovningsringar by mohl sloužit k trénování paměti.Snubní prsten se nosí na prsteníčku levé ruky, kde je blíže srdce. Velmi často chtějí snoubenci zosobnit své svatební prsteny, a proto do nich nechávají vyrýt svá jména či datum svatby. Nevěsta pak nosí prsten se jménem manžela a naopak.